Ta dig enkelt kollektivt till nästa vandring – ny funktion i kartplaneringsverktyget för ARK56 och Blekingeleden

2024-02-12 Nyhet

Nu är det ännu lättare att hitta rätt buss eller tåg till naturen

Vill du planera ditt nästa äventyr längs ARK56 och Blekingeleden bekvämt hemifrån? Då kan du använda det praktiska online planeringsverktyget som är kopplat till appens innehåll som kallas för Naturkartan.

Naturkartan har nu lanserat en reseplanerare som gör det enklare för både invånare och besökare att hitta ut till naturen med kollektivtrafik. Med tjänsten kan användare enkelt kolla upp hur de på smidigast sätt kan ta kollektivtrafik till den led, plats eller område som användaren vill besöka.

Hur hittar man reseplaneraren?

Gå in på onlineplaneringsverktyget www.naturkartan.se/ark56och klicka på "Mer information" på valfri plats eller väg. En ny sida öppnas och du ser reseplaneraren till höger under kartan.

Tillsammans ta vi hand om klimatet

Testa något nytt – vilket ge dig fler möjligheter för ditt nästa vandringsäventyr när du kan ta bussen tillbaka till startplatsen. Samtidigt som du hjälper oss att bli en av Sveriges mest hållbara outdoordestination! Du är en viktig del av resan dit!

Du är här nu.

Läs originalartikeln i appen eller planeringsverktyget online. Där kan du klicka dig fram till mer information om relaterade platser, leder och annat, och hitta till dem i en karta.