Kartguide

Här kan du får en överblick över hela ARK56 område med kartverktyget. Det är bara ett litet urval som visas i denna kartvyn, För att få allt innehåll måste du gå via appen ARK56 som du laddar ner till din mobil via ARK56 – Appar på Google Play

Beroende på hur nära du går i kartan desto mer information om närområdet kommer fram. Vill du söka fram och se bara tex vandringsleder eller vilka boenden som finns, använd filter funktionen i vänster övre hörn.

 

Vikbar ARK56 karta

Den vikbara översiktskartan är under 2021 kostnadsfri. Vill du ändå skänka ett frivilligt bidrag till Blekinge Arkipelag på swishnummer 123 650 94 26 uppskattas det mycket då det möjliggör att vi kan trycka nya kartor och fortsätta arbeta för en hållbar utveckling i biosfärområdet.

När du skickar ett bidrag för kartan stödjer du även lokala företagare som erbjuder service och unika upplevelser längs med de länkade kustlederna ARK56.

Det finns det även slitstarka och vattentåliga kartor över hela Blekinge att beställa online på Calazo.se – en över västra Blekinge och en över östra Blekinge.

 

Kartbibliotek

Ibland vill man ha en karta i handen eller i alla fall nedladdad i telefonen eller datorn – och det hittar du här!
Nedan hittar du en karta över varje nav inom ARK56 och ungefär 5 km runt det fågelvägen. Det finns också en stor översiktskarta.

ARK56_oversikt