Säsongsstart med Paddelkompaniet

2020-04-24 Nyhet

Paddelkompaniet# Din vildmarksupplevelse i södra Sverige!

Det finns 686 biosfärområden i världen, 5 i Sverige och i ett av dem hittar du Paddelkompaniet. Välkommen till ARK56 och biosfärområdet Blekinge Arkipelag!

Kajakuthyrningen ligger pittoreskt vid Pensionat Järnavik, cirka 6 kilometer söder om Bräkne-Hoby. Strax intill ligger Järnaviks Camping med badplats, minigolfbana, kiosk och krog. På ön Tjärö strax utanför Järnaviks hamn finner ni vandrarhem, kafé, restaurang och gästhamn samt ett naturreservat med vandringsleder och ett flertal grillplatser och badplatser.

Paddelkompaniet har glädjen att tillsammans med sina samarbetspartners kunna erbjuda er upplevelserika och njutningsbara paket som innehåller kajakpaddling i kombination med boende och mat i härlig skärgårdsmiljö..

Testa Kajaksafari eller 3 dagars Skärgårdspaddling Där boende och/eller mat ingår på Tjärö.

Ni som bokar kajak hos Paddelkompaniet under säsongen 2020 erbjuds 20 % rabatt vid övernattning på vackra Pensionat Järnavik i anslutning till kajakturen.

Ladda ner appen ARK56, så får du alla kajaklederna och tips i området!

Läs originalartikeln i appen eller planeringsverktyget online. Där kan du klicka dig fram till mer information om relaterade platser, leder och annat, och hitta till dem i en karta.

Paddelkompaniet