Grattis till årets vinnare i ARK56 Fototävling 2020

2020-09-03 Inspiration

Årets fototävling är avslutad!

ARK56 Fototävling 2020 pågick mellan 1 juli-1 september 2020 och över 300 bilder skickades in som bidrag. Vi ville se era favoritplatser och gärna få en känsla av hur det känns när man är ute längs med ARK56. Att välja vinnare är en utmaning, eftersom alla bilder var magiska och visade verkligen upp vilken bredd och unik upplevelse ARK56 kan vara. Juryn bestod av representanter från Blekinge Arkipelag och Visit Blekinge.

ARK56 Värdeord är Hållbart, Äkta, Välkomnande och utmanande. Det tog vi fasta på när vi valde både förstapristagare och bonusvinnare.

JURYNS MOTIVERING TILL VINNARBILDEN: "Bilden visar @mammasschool s eget smultronställe längs med ARK56 och känslan av att vara en del av naturen, få unika upplevelser och utmana sig själv."

VINNARE!

1:a priset kajakhyra från Paddelkompaniet för 2 personer samt övernattning och middag på Tjärögår till @mammaschool"Our little lady enjoying leaping off the quarry edges ❣️"

5 st bonuspriser goodiebags, går till följande:

@stefan_0455"Dimmig torsdagmorgon." @colarain"Hemester bland djuren på Torhamns udde." @bolinder"Uppfriskande sjö mellan Skiftesholmen och Gastholmen gör att man piggnar till!" @goransphoto"Avslutade gårdagen på Torhamns udde." @ladyoftheforest"Svalemålaleden ARK56"

Bilderna kommer att presenteras på ARK56 sociala kanaler.

Hälsningar Team ARK56

Läs originalartikeln i appen eller planeringsverktyget online. Där kan du klicka dig fram till mer information om relaterade platser, leder och annat, och hitta till dem i en karta.

https://uploads.naturkartan.se/uploads/production/article/pdf/10689/vinnare-ARK56fotot%C3%A4vling2020.png