ÄlskaHöst – tre dagar fyllda med upplevelser längs ARK56 – 30/10-1/11

2021-10-16 Event

Datum & tid: 2021-10-30

Inlagd: 2021-10-16

ARK56 ÄlskaHöst är tre dagar fyllda med aktiviteter och smakupplevelser för hela familjen, äventyraren och livsnjutaren. Cykla, vandra, fiska, spring – en del saker lite lugnare, en del lite mer äventyrliga. Allt sker under höstlovet 30 oktober – 1 november 2021 och i anslutning till ARK56 – Länkande kustleder i ett UNESCO biosfärområde.

Och allt är helt gratis. Så kom själv, med kompisar eller familjen och upptäck nya platser eller lär dig saker du inte visste innan.

Flera caféer och restauranger längs ARK56 har öppet under ÄlskaHöst. Visa ditt märke som du får när du deltagit i en aktivitet på något av de matställena och få något gott. Samla minst tre märken och få chansen att vinna fina priser.

Och du, oavsett vilka av alla våra aktiviteter du är med på, kan vi lova dig att det kommer innebära härliga upplevelser när löven glöder runtom i Blekinges vackra natur.

Läs mer om alla aktiviteter på www.ark56.se/älskahöst

Se programblad här

Här kommer några tips ur programmet:

Följande caféer och restauranger delta i ÄlskaHöst och du får något gott när du visar ditt märke. Klicka på länken för att se öppettiderna under ÄlskaHöst:

Läs originalartikeln i appen eller planeringsverktyget online. Där kan du klicka dig fram till mer information om relaterade platser, leder och annat, och hitta till dem i en karta.

Mer info: www.ark56.se/älskahöst